Kişiye Özel Hediye Fikirleri



Sevgiliniz için bir hediye arıyorsunuz ama hediyenizin benzersiz olmasını ve sadece sevgilinize özel olmasını istiyorsunuz. Öyle bir hediye olsun ki ilk bakışta kime ait olduğu belli olsun, hediyeyi görenler bunun kimin için yapıldığını hemen fark edebilsinler.Sevgiliye özel hediye, sizin için en özel insan biricik aşkınızın özelliklerini yansıtmalı adeta onunla özdeşmelidir. Tabi böyle bir hediyenin anlamı da kıymeti de çok farklı olacaktır. Peki, böyle bir hediye nasıl oluşturulur? Bir hediyenin kişiye özel olması için ne yapılmalıdır? İşte, kişiye özel hediye fikirleri başlığı altındaki bu yazımız tamda bu sorulara cevap aramak için kaleme alındı.



Bir hediyenin sadece sevgilinize özel olmasını istiyorsanız, bir takım yeteneklerinizi hediyenize yansıtarak bunu sağlayabilirsiniz. Örneğin resim yapma kabiliyetiniz varsa, sevgilinizin özelliklerinizi çizerek yapacağınız bir resimle veya şair ruhlu iseniz sevgilinizi ve ona olan aşkınızı anlatacağınız bir şiirle, ya da el işlerinde yetenekliyseniz kendi el emeğinizle yapacağınız bir hediyeye aşk sözcüklerinizi ekleyerek, sadece sevgiliniz için kişiye özel bir hediye oluşturabilirsiniz. Unutmayın emeğinizi kattığınız her çaba sevgilinizin kalbindeki yerinizi daha da derinleştirecektir.

Sanatçı bir kişiliğim ya da özel bir yeteneğim yok diyorsanız üzülmeyin. Kişiye özel hediye için elbette farklı yöntemler de mevcuttur. Bu yöntemlerden en pratik olanı, sıradan gibi görünen bir hediyeyi isme özel hediye şekline dönüştürmektir. Örneğin erkek sevgiliniz için bir kol düğmesi hediye etmek istiyorsunuz, bu kol düğmesi üzerine sevgilinizin ismini ya da isminin baş harflerini yazdırarak ona özel hale getirebilirsiniz. Aynı şekilde pek çok hediye çeşidi üzerine sevgilinizin ismini yazdırarak kişiye özel hediye oluşturmanız mümkündür. Bunun dışında profesyonel yardım alarak ya da bu hizmeti yapan internet sitelerinden faydalanarak çok özel, sıra dışı kişiye özel hediyeler tasarlayabilirsiniz. Örneğin, sözlerini tamamen sizin belirleyeceğiniz sevgilinizle ilgili bilgilerin yer aldığı, onun en karakteristik özelliklerinin yansıtıldığı sadece sevgilinize özel bir müzik bestesi, ya da hikayesi tamamen sizin oluşturacağınız, sevgiliniz ve sizi anlatan bir aşk romanı oluşturduğunuzu düşünün, ne kadar etkili olur değil mi?
Kişiye özel hediyeler aslında sizin de farkınızı ortaya koyan hediyelerdir. Çünkü böyle hediyelerde sizin yetenekleriniz, ufkunuz ve bakış açınız ortaya çıkar. Kişiye özel hediyelerinizle fark atmak istiyorsanız, aşağıdaki sadece sevgiliye özel hediye önerilerimizi incelemeniz yeterli…

Blog: http://blog.sevgilambasi.com/

Yorumlar

Popüler Yayınlar